Kinema & TV

Këto filma/seriale të Netflix do hiqen nga platforma së shpejti, prandaj bëni mirë t’i shihni tani!

Shkruar nga Anabel

23 Nëntor 2022

 

Këto filma/seriale të Netflix do hiqen nga platforma së shpejti,
Photo Credits: Everett Collection

Prodhimet në Netflix shkojnë e vijnë dhe fundi i vitit 2022 do të sjellë një spastrim të mirë të disa prej tyre.

Më poshtë, gjeni filmat dhe serialet që do të fshihen nga platforma gjatë muajit dhjetor, prandaj nëse ndonjëri prej tyre ka qenë në listën tuaj, sigurohuni ta shihni sa më shpejt:

- The Shack

- Fast Color

- Manhunt: Unabomber

- Black Ink Crew New York

- The Challenge

- Merlin

- Teen Mom 2

- The Danish Girl

- Instant Hotel

- Shrek the Musical

- 1BR

- A Cinderella Story

- A Clockwork Orange

- A Little Princess

- Blood Diamond

- Blow

- Blue Jasmine

- Casino Royale

- Chocolat

- Eyes Wide Shut

- I Love You, Man

- Life as We Know It

- Men in Black

- Men in Black II

- Men in Black 3

- National Lampoon’s European Vacation

- National Lampoon’s Vacation

- New York Minute

- Point Break

- Police Academy

- Teenage Mutant Ninja Turtles

- Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze

- Teenage Mutant Ninja Turtles III

- Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Burimi: Glamour