Street Style

Këpucët që ia keni parë thuajse çdo vajze në rrugët e Tiranës: 7 modelet më të përhapura!

Shkruar nga Anabel

23 Nëntor 2022

Këpucët që ia keni parë thuajse çdo vajze në
Photo Credits: DSW

Këpucët “chunky loafers” kanë qenë prej vitesh zgjedhja e shumë vajzave për stinën e vjeshtës apo dimrit. Këtë vit, modeli është më përhapur më shumë se kurrë. Madje, edhe në Shqipëri, mund të keni parë se 2 në 3 vajza kanë një model të ngjashëm këpucësh.

Edhe gocat e famshme si Bella Hadid apo Katie Holmes, shpesh kanë zgjedhur “loafers” për veshjet e tyre.

Ndryshe të njohura si “mokasina” – këto këpucë duken të pakoha dhe mund t’i përshtasni me funde, pantallona dhe shumë stile veshjesh dhe kombinime të ndryshme.

Duket se janë kthyer një #must në këtë sezon dhe nëse nuk i keni marrë ende një palë, por po planifikoni t’i blini, shihni disa nga modelet më të përhapura për vitin 2022:

#1

Këpucët që ia keni parë thuajse çdo vajze në

#2

Këpucët që ia keni parë thuajse çdo vajze në

#3

Këpucët që ia keni parë thuajse çdo vajze në

#4

Këpucët që ia keni parë thuajse çdo vajze në

#5

Këpucët që ia keni parë thuajse çdo vajze në

#6

Këpucët që ia keni parë thuajse çdo vajze në

#7

Këpucët që ia keni parë thuajse çdo vajze në

Burimi: In Style