Horoskopi

It's time to learn what a Sagittarius is like, in every aspect

Shkruar nga Anabel

23 NĂ«ntor 2022

It's time to learn what a Sagittarius is like, in every aspect
GETTY/ MARGIE RISCHIOTTO

A Sagittarius is spontaneous, bold and always, (I mean, really always) speaks his mind. If you're going to get to know Sagittarius, here's how this sign is in all aspects.


 
Sagittarius at work
 
Sagittarius is quite an adventurous sign and likes to take various risks. For him, the office is the same as home, so if you see him listening to his favorite music, or reading a new book, don't be surprised, it's just Sagittarius who thinks he's in his room.

Shigjetari do të ketë sa më shumë liri dhe të krijojë, ndaj mund të jetë mëse e zakonshme që profesioni i kësaj shenje të lidhet me një punë remote, e cila e lejon të udhëtojë dhe të zbulojë kultura të reja, ndërkohë të shprehë të gjithë kreativitetin dhe njohuritë.
 
Si një shenjë që udhëhiqet nga Jupiteri, planeti i fatit, ideve të mëdha, si dhe vizionit dhe mençurisë, Shigjetari është ai personi që jep idenë, sheh ecurinë e kësaj ideje, por ama nuk arrin ta përfundojë atë, ndaj zakonisht punon në ekip.
 
Shigjetari në dashuri

I frymëzuar nga librat dhe romanticiteti, Shigjetari do një dashuri të ëmbël, të madhe, ku mëson nga personi i zemrës, por jep edhe shumë pjesë nga vetja.

Shigjetari është gjithnjë në kërkim të pasionit, i cili e udhëheq kudo, që nga flirti dhe njohjet e reja, deri në mbrëmjet e zjarrta. Për këtë shenjë, jeta është një aventurë e gjatë dhe shpirti binjak, është miku/ja e udhëtimit.

Por, Shigjetari nuk do ta pengosh në ëndrrat e veta. Nëse ti je një person që mendon dhe planifikon, mund të të themi që do të biesh ndesh me spontanitetin dhe dëshirat pasionante të Shigjetarit.

Kjo shenjë kërkon një partner në jetë dhe në krim, që të eksplorojë botën, por edhe skutat më të thella të mendjes dhe shpirtit.
 
Shigjetari me miqtë

Steriotipi që ekziston për Shigjetarin? Do vetëm të festojë dhe të ëndërrojë. Për të, ose dil i fundit nga festa, ose mos dil fare nga shtëpia. Motoja e kësaj shenje? Është vetëm një fjalë: “PO!”.

Shigjetari i thotë “po” gjithçkaje, nuk prish qejf, vjen me ty nëpër koncerte, teatër, aktivitete sportive, por ama, në shumë raste, nuk bën kompromis me rehatinë e vet.

Shigjetari zgjedh gjithnjë transparencën dhe sinqeritetin dhe ka zero tolerancë ndaj gënjeshtrave. Ose tregoji se ç’ke në mendje, ose rreziko shoqërinë me të.
 
Hmm, diçka tjetër? Shigjetari vdes për biseda të thella. Mjafton të flasësh për letërsinë, një pikturë, një album të ri muzikor, filma dhe ja, u bëtë miq të ngushtë!


Shigjetari kur është krejtësisht vetëm

Siç thotë dhe Eminem, të gjithë kemi një botë private ku duam të rrimë vetëm dhe Shigjetari, pavarësisht aventurave dhe energjisë së pashtershme, kur është në vetmi, ndryshon pak nga personi që ti njeh.

Sagittarius dies to travel, as far as possible and sometimes, even alone. In many cases, it will take the right time to reflect, to break away from the monotony, but also to feed the feverish desire for adventure.
 
But it is also a lonely sign that thinks about everything possible and since it travels and does not stay in one place, it tries to find "home" and belong in different places.
 
Suggested Articles:

 

MOS I HUMBISNI