Astro Fun

Këto meme tregojnë qartë se si është të jesh një Shigjetar

Shkruar nga Anabel

22 Nëntor 2022

Këto meme tregojnë qartë se si është të jesh
GETTY/ KATIE BUCKLEITNER

Është një fakt: Të gjithëve u duhet një Shigjetar në jetë, sepse me thënë të drejtën, Shigjetari sjell festën, gallatat dhe e sheh gjithmonë “gotën gjysmë plot”. Kjo shenjë kërkon gjithmonë të arrijë yjet dhe ka një ambicie shumë frymëzuese.

Gjithsesi, ne mund të flasim gjithë ditën për Shigjetarin, por më mrië se meme-t, nuk mund të shprehemi.

Që nga ofertat më të mira për bileta udhëtimesh e deri te dremitjet e lehta, ja si është jeta e një Shigjetari

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by valerie (@astrowonders)

Pse nuk kam energji të flas?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sagittarius.sensibility

Kur një Shigjetar ka qejf dikë:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by valerie (@astrowonders)

Një Shigjetar i bën “dalje” çdo njeriu sikur të mos ekzistonte fare

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sagittarius Memes (@sagittariuslogy)

Kur një Shigjetar kërkon një nder? Kurrë!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sagittarius Memes (@saggittarius_bitches)

Jo, nuk i beson askujt!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sagittarius.sensibility

Shumë vonë për të gjetur një fajtor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sagittarius Memes (@sagittariuslogy)

Shigjetari, më e mira e të dy botëve

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by drunkstrology (@drunkstrology)

Artikuj të sugjeruar: