Muzika

Një listë stërvitjeje me këngë të viteve ’90 që do ju bëjnë të djersini si asgjë tjetër!

Shkruar nga Anabel

21 Nëntor 2022

Një listë stërvitjeje me këngë të viteve ’90
Photo Credits: Wire Images

Një nga gjërat më të mira për stërvitjen është se për pak kohë, mund të shkëputeni nga realiteti, të dëgjoni muzikë dhe të mos ju shqetësojë zëri i askujt.

Fatmirësisht, sapo gjetët edhe një playlist fantastike! Me këto këngë mund të zgjoheni në mëngjes, të bëni vrap reth lagjes apo të kërceni nëpër shtëpi. Një gjë është e sigurt: Në të gjitha rastet do kënaqeni shumë!

Këngë të viteve ’90 që do ju bëjnë të lëvizni:

“The Sign” by Ace of Base

“Are You Gonna Go My Way” by Lenny Kravitz

“Good Vibrations” by Marky Mark and the Funky Bunch

“Wannabe” by Spice Girls

“Now That We Found Love” by Heavy D and The Boyz feat. Aaron Hall

“Baby Got Back” by Sir Mix-A-Lot

“Waiting for Tonight” by Jennifer Lopez

“Rhythm Is a Dancer” by Snap!

“Show Me Love” by Robyn

“The Rhythm of the Night” by Corona

“Whatta Man” by Salt-N-Pepa feat. En Vogue

“Vogue” by Madonna

“Poison” by Bell Biv DeVoe

“Jump Around” by House of Pain

“Say My Name” by Destiny’s Child

“…Baby One More Time” by Britney Spears

“Just a Girl” by No Doubt

“Let’s Get Loud” by Jennifer Lopez

“What Is Love” by Haddaway

“Semi-Charmed Life” by Third Eye Blind

“Tearin’ Up My Heart” by ’NSync

“Canned Heat” by Jamairoquai

“Ironic” by Alanis Morrissette

Burimi: Self