Celebrity

Si është marrëdhënia e Harry Styles dhe Olivia Wilde pas ndarjes?

Shkruar nga Anabel

20 Nëntor 2022

Si është marrëdhënia e Harry Styles dhe Olivia Wilde pas
GETTY IMAGES

Olivia Wilde dhe Harry Styles vendosën t’i jepnin fund marrëdhënies së tyre romantike, por jo asaj miqësore.

Sipas një burimi për “Page Six”, kjo është lidhja më e gjatë që këngëtari ka pasur dhe si e tillë, është e veçantë.

Por, me gjithë ndarjen pas 2 viteve së bashku, për shkak të distancës mes tyre, ata mbeten miq. Sipas të njëjti burim, ish-çifti u nda sepse për momentin, Harry ndodhet në një tur botëror, ndërsa Olivia ka karrierën dhe fëmijët e saj.

Harry ndërkohë ka nisur turin e tij dhe mjaft të famshëm kanë qenë prezentë në koncertin e tij, ku mes tyre kërcente edhe ish-i i tij, Kendall Jenner.

Artikuj të sugjeruar: