Anabel Picks

Harrojini trendet: Këto xhinse do të jenë gjithmonë në modë

Shkruar nga Anabel

19 Nëntor 2022

Harrojini trendet: Këto xhinse do të jenë gjithmonë në

Sido që të jenë trendet e momentit – nga të gjera në të ngushta pas trupit – xhinset me prerje të drejtë, pra që kanë të njëjtën gjerësi nga fillimi në fund, janë gjithmonë IN.

Ky model ka qenë i pranishëm që nga vitet ’90 dhe i ka rezistuar kohës. Këto xhinse krijojë një siluetë elegante dhe komode; nuk krijojnë probleme për të veshur çizme.

Harrojini trendet: Këto xhinse do të jenë gjithmonë në

Përpos çizmeve, xhinset me prerje të drejtë mund të vishen me shapka, sandale, këpucë me takë, atlete etj.

Harrojini trendet: Këto xhinse do të jenë gjithmonë në

Harrojini trendet: Këto xhinse do të jenë gjithmonë në

Disa modele që mund të kërkoni:

Harrojini trendet: Këto xhinse do të jenë gjithmonë në

Harrojini trendet: Këto xhinse do të jenë gjithmonë në

Harrojini trendet: Këto xhinse do të jenë gjithmonë në

Harrojini trendet: Këto xhinse do të jenë gjithmonë në

Harrojini trendet: Këto xhinse do të jenë gjithmonë në

Harrojini trendet: Këto xhinse do të jenë gjithmonë në

Harrojini trendet: Këto xhinse do të jenë gjithmonë në

Harrojini trendet: Këto xhinse do të jenë gjithmonë në