Spirituality

Këto janë kristalet që duhet të kesh në radar nëse je (ose njeh një) Akrep

Shkruar nga Anabel

18 Nëntor 2022

Këto janë kristalet që duhet të kesh në radar nëse
GETTY/KATIE BUCKLEITNER

Akrepët janë seksi, misteriozë dhe të paparashikueshëm, por besojnë edhe në fuqinë mistike të kristalëve.

Nëse je një Akrep, ose njeh një të tillë, ki parasysh këto kristale:

Topaz

Këto janë kristalet që duhet të kesh në radar nëse
ETSY

Ky kristal ndihmon me balancën, harmoninë dhe përmirëson humorin.

Malachite

Këto janë kristalet që duhet të kesh në radar nëse
modernmysticshop.com

Nëse po kërkon të gjesh ekuilibër në marrëdhëniet e tua, ky kristal të ndihmon shumë.

Sunstone

Këto janë kristalet që duhet të kesh në radar nëse
MOONRISECRYSTAL

E gjithë energjia e diellit në jetën tënde.

Bloodstone

Këto janë kristalet që duhet të kesh në radar nëse
PEACHANDPIXIE

Ky kristal të lidh me botën tënde të brendshme.

Artikuj të sugjeruar: