How to wear

Fundjavat e festave thuajse erdhën: E keni menduar çfarë do vishni darkave?

Shkruar nga Anabel

18 Nëntor 2022

Fundjavat e festave thuajse erdhën: E keni menduar çfarë do

Festat e nëntorit zëre se erdhën dhe të gjithë e dimë që pas asaj fundjave, gjithë të tjerat janë një arsye për të festuar. Kjo periudhë është e mbushur me evente, të dala, darka, etj, etj prandaj ju duhen shumë ideeeee veshjesh! Çfarë do vishni?

1. Teminat janë në modë. Me këtë fustan nuk ju duhet as të përpiqeni shumë dhe në të njëjtën kohë, dukeni ëoë.

Fundjavat e festave thuajse erdhën: E keni menduar çfarë do

2. Mëndafshi gjithashtu! 

Fundjavat e festave thuajse erdhën: E keni menduar çfarë do

3. Një kostum me shkëlqim i duhet garderobës suaj të rasteve speciale sepse nuk vdes kurrë! E vishni sot, por e vishni edhe pas 5 vitesh! Chic!

Fundjavat e festave thuajse erdhën: E keni menduar çfarë do

4. Fustanit lakuriq i shtoni dhe disa temina për t'u dukur dyfish më elegante dhe sensuale.

Fundjavat e festave thuajse erdhën: E keni menduar çfarë do

5. Siç e keni vënë re, mini-fundet me temina dhe shkëlqim janë shumë në modë së fundmi. Nëse zgjidhni një të tillë, ju mbetet të vishni një këmishë klasike minimaliste.

Fundjavat e festave thuajse erdhën: E keni menduar çfarë do

6. Nëse ky fund nuk bërtet "festë" nuk e dimë cili e bën!

Fundjavat e festave thuajse erdhën: E keni menduar çfarë do

Burimi: Who What Wear