Dieta

Mund të keni provuar gjithçka për bark të sheshtë, por ndoshta jo këtë pije!

Shkruar nga Anabel

18 Nëntor 2022

Mund të keni provuar gjithçka për bark të sheshtë,

Ti bën palestër, kujdesesh për ushqimin, ke krijuar një distancë të frikshme nga ëmbëlsira e preferuar, por sërish barku është aty. Pse është kaq e vështirë ta sheshoni? Nëse mendoni se po bëni gjithçka keni në dorë, rezultatet nuk do të vonojnë, por mund t'i përshpejtoni nëse përgatisni këtë pije.

Studimet thonë se kjo pije është gati gati magjike pasi redukton me 10 centimetra të yndyrnave në stomak për të paktën 4 ditë. Çfarë ka brenda saj?

5 gota ujë të filtruar 
Ginger të freskët
Kastravec
Gjethe të freskëta nenexhiku
Një limon

Po, të gjitha janë aq të shëndetshme sa nuk ka vend për të dyshuar në vlerat e saj.

Si përgatitet?

Bëni gati përbërësit. Merrni limonin dhe lajeni mirë, pastaj  priteni në pjesë dhe hiqini farat. Vendos çdo pjesë limoni në një enë të mbushur me ujë të filtruar. Më tej lani dhe qeroni kastravecin. Copëtojeni dhe vendosini copat në enët të mbushur me ujë të filtruar. Pasi keni larë e pastruar 8 deri në 12 gjethe nenexhik të freskët, shtojini ato në përzierje. Në fund qerohet gingeri, pritet dhe hidhet në ujë dhe përzihet bashkë me përbërësit e tjerë. Mbylleni mirë enën dhe ruajeni në frigorifer gjatë natës.

Përgatitja duhet pirë gjatë gjithë ditës për katër ditë me rradhë. Rezultatet mund t'ju habisin!

Burimi: Eat Healthy