Celebrity

Situata ishte *aq keq* sa Kendall Jenner iu desh të urinonte në makinë

Shkruar nga Anabel

18 Nëntor 2022

Situata ishte *aq keq* sa Kendall Jenner iu desh të urinonte në

Herë pas here duhet të ndodhë diçka patjetër me pjesëtarët e familjes Kardashian për të na kujtuar se dhe fama e tyre vjen me *sakfrifica*. Kësaj here përshembull, Kendall Jenner-it iu desh të urinonte në makinë teksa shkonte drejt eventit të Met Gala. Situata e modeles ishte kaq delikate sa nuk mendoi dy herë për të urinuar në këmbë dhe madje as për faktin që këpucët e saj Prada ndjenë gjithashtu diçka...

E gjithë saga e ndodhur u përmblodh të epissodin e ri të The Kardashians. Kendall-i u shfaq teksa e dëshpëruar kërkonte një tualet rrugës për në Met Gala, por duke qenë se ishte e pamundur bëri zgjedhjen që i gjendej për momentin. 

Situata ishte *aq keq* sa Kendall Jenner iu desh të urinonte në

"Më vjen keq, por kjo do të ndodhë. Vendosni pak muzikë djema sepse s'mund të lejojë të më dëgjoni mua kur urinoj. O Zot më vjen për të qarë. Këpucët e mia Prada, më falni."- dëgjohej të thoshtë Kendall, por nevojat fiziologjike vijnë të parat kështu që duhen respektuar në momentin e tyre.

Jenner tha se të urinonte në makinë ishte vendimi më i mirë që mori sepse "as që donte ta imagjinonte" çdo të kishte ndodhur nëse do të hynte në një event si Met Gala me urgjencën dhe nevojën e tmerrshme për të shkuar në tualet.

Burimi: Cosmopolitan