Thonjtë

Estetistet e thonjve thonë se këto tendenca janë gati për të mbizotëruar në dimër

Shkruar nga Anabel

18 Nëntor 2022

Estetistet e thonjve thonë se këto tendenca janë gati për

Fakt: Është e pamundur "të shpëtojmë" nga ngjyra e kuqe në dimër. Këtë sezon, eksperimentoni me tonet më të errëta të së kuqes për të mos qëndruar te ajo klasike. Përqafoni detajet gold dhe mos kini frikë t'i thoni "po" modeleve që vezullojnë. Ja cilat ngjyra dhe modele duket se janë gati për t'u shndërruar në trendet e momentit.

1 – Nuancat e së kuqes

Estetistet e thonjve thonë se këto tendenca janë gati për

Estetistet e thonjve thonë se këto tendenca janë gati për

2 – Detajet gold

Estetistet e thonjve thonë se këto tendenca janë gati për

Estetistet e thonjve thonë se këto tendenca janë gati për

3 – Një french ndryshe

Estetistet e thonjve thonë se këto tendenca janë gati për

4 – Ndriçim, ndriçim, ndriçim

Estetistet e thonjve thonë se këto tendenca janë gati për

Estetistet e thonjve thonë se këto tendenca janë gati për

5 – Perlë 

Estetistet e thonjve thonë se këto tendenca janë gati për

6 - Tonet e errëta

Estetistet e thonjve thonë se këto tendenca janë gati për

Estetistet e thonjve thonë se këto tendenca janë gati për

Estetistet e thonjve thonë se këto tendenca janë gati për