Anabel Picks

Frymëzohuni nga ky model për fustanet e festave

Shkruar nga Anabel

18 Nëntor 2022

Frymëzohuni nga ky model për fustanet e festave

Nëse do të shkoni në një festë ose në një event, mund të frymëzoheni nga një model i Taller Marmo që duket se ka vjedhur vëmendjen e Instagramit.

Frymëzohuni nga ky model për fustanet e festave

Dizajnerët Riccardo Audisio dhe Yago Goicoechea me gjasë janë frymëzuar nga veshjet e viteve ’60 dhe ’70 të Elizabeth Taylor dhe Sophia Loren. E emëruar nga fjala spanjolle “taller” (studio) dhe fjala italiane “marmo” (mermer), marka dallon për detajet festive.

Frymëzohuni nga ky model për fustanet e festave

Thekët dhe puplat janë detaje që zbukurojnë siluetën.

Frymëzohuni nga ky model për fustanet e festave

Disa ide:

Frymëzohuni nga ky model për fustanet e festave

Frymëzohuni nga ky model për fustanet e festave

Frymëzohuni nga ky model për fustanet e festave

Frymëzohuni nga ky model për fustanet e festave