Celebrity

#RIPJimmyFallon: Komediani i kërkon ndihmë Elon Musk për të hequr këtë hashtag nga Twitter

Shkruar nga Anabel

17 Nëntor 2022

#RIPJimmyFallon: Komediani i kërkon ndihmë Elon Musk për të
PHOTO: THEO WARGO/WIREIMAGE; KEVIN MAZUR/MG22/GETTY

Jimmy Fallon e ka bërë të qartë që është gjallë dhe shëndoshë e mirë, pas një numër të konsiderueshëm postimesh në Twitter, me hashtag-un #RIPJimmyFallon.

Komediani 48-vjeçar u detyrua të bënte një postim dhe t’i bënte tag CEO-s së Twitter-it, Elon Musk. “@elonmusk mund ta rregullosh këtë? #RIPJimmyFallon” shkroi Jimmy.

#RIPJimmyFallon: Komediani i kërkon ndihmë Elon Musk për të

Elon Musk e mori situatën me shaka dhe replikoi: “Prit një sekondë, nga ta dimë që nuk je një alien që rrëmben trupa dhe që bën sikur është Jimmy? Më thuaj diçka që vetëm Jimmy i vërtetë mund të thotë…”.

Hashtag-u vijon të qarkullojë nëpër Twitter, por gjithsesi, Jimmy është shëndoshë e mirë.

Artikuj të sugjeruar: