How to wear

Fanset e pantallonave, gati për screenshot: 7 super kombinime dimri

Shkruar nga Anabel

15 Nëntor 2022

Fanset e pantallonave, gati për screenshot: 7 super kombinime dimri

Kombinimet e dimrit nuk janë dhe aq të thjeshta. Duhen marrë parasysh shumë faktorë dhe moti është ndër më kryesorët. S'mund të dukeni kurrsesi bukur nëse keni ftohtë dhe s'ndiheni rehat. Gjithsesi, stili është padyshim një tjetër faktor shumë i rëndësishëm që na frymëzon për veshjet e përditshme. 

Kryefjala e kombinimeve që do të shihni në vijim janë pantallonat. Kryesisht ato "seriozet"  të cilat i përdorni si për përditshmëri ashtu dhe në raste më të veçanta. Bëhuni gati të bëni screenshot sepse janë fare të lehta për t'u rikrijuar.

1. Të njëjtën ngjyrë nga koka tek këmbët

Fanset e pantallonave, gati për screenshot: 7 super kombinime dimri

2. Pantallona lëkure dhe pellush

Fanset e pantallonave, gati për screenshot: 7 super kombinime dimri

3. Pantallona të gjera dhe xhup i fryrë i shkurtër

Fanset e pantallonave, gati për screenshot: 7 super kombinime dimri

4. Ngjyra e kremit është e adhurueshme për në dimër

Fanset e pantallonave, gati për screenshot: 7 super kombinime dimri

5. Luani me tonet e grisë

Fanset e pantallonave, gati për screenshot: 7 super kombinime dimri

6. Lëkurë mbi lëkurë

Fanset e pantallonave, gati për screenshot: 7 super kombinime dimri

7. Nëse urreni palltot e trasha konsideroni trikot mbi xhaketa

Fanset e pantallonave, gati për screenshot: 7 super kombinime dimri

Burimi: Who What Wear