Celebrity

Njerëzit mendojnë se ky aktor është “shumë seksi” për të luajtur rolin e mbretit Charles

Shkruar nga Anabel

14 Nëntor 2022

Njerëzit mendojnë se ky aktor është “shumë
NETFLIX/ GETTY

Hej, fansa të “The Crown”, po ju njoftojmë se Dominic West do të luajë rolin e mbretit (princit asokohe) Charles, por ka një problem.

Interneti mendon se ai është “shumë seksi” për të portretizuar Charles dhe kanë shprehur qindra mendime në Twitter.

“Dominic West është kaq seksi! O Zot, si prisni ta shoh “The Crown” dhe të urrej princin Charles kur duket kështu?”, tha dikush.

“Bën më shumë sens që Dominic West të luajë rolin e Tony Blair dhe mendoj se “The Crown” ka bërë gabim në kast. Ky burrë është shumë simpatik për të luajtur Charles”, u shpreh një tjetër përdorues i Twitter.

Të tjerët thanë:

Por, që të jemi 100% transparentë, le të mos harrojmë si dukej Charles disa vite dhe përgjegjësi më parë:

#1

Njerëzit mendojnë se ky aktor është “shumë
GETTY IMAGES

#2

Njerëzit mendojnë se ky aktor është “shumë
GETTY IMAGES

#3

Njerëzit mendojnë se ky aktor është “shumë
GETTY IMAGES

#4

Njerëzit mendojnë se ky aktor është “shumë
GETTY IMAGES

#5

Njerëzit mendojnë se ky aktor është “shumë
GETTY IMAGES

#6

Njerëzit mendojnë se ky aktor është “shumë
GETTY IMAGES

#7

Njerëzit mendojnë se ky aktor është “shumë
GETTY IMAGES

#8

Njerëzit mendojnë se ky aktor është “shumë
GETTY IMAGES

#9

Njerëzit mendojnë se ky aktor është “shumë
GETTY IMAGES

#10

Njerëzit mendojnë se ky aktor është “shumë
GETTY IMAGES

#11

Njerëzit mendojnë se ky aktor është “shumë
GETTY IMAGES

#12

Njerëzit mendojnë se ky aktor është “shumë
GETTY IMAGES

Artikuj të sugjeruar: