Shopping now!

10+ fustanet e përkryer nëse bëni pjesë te grupi i gocave #petite

Shkruar nga Anabel

14 Nëntor 2022

10+ fustanet e përkryer nëse bëni pjesë te grupi i gocave

Vajzat që janë deri në 163 cm e dinë sa e vështirë mund të jetë ndonjëherë gjetja e fustanit perfekt. E keni parasysh atë fustanin me të cilin dukeni sikur do të fshini dyshemenë? Po kur ngatërrohet me këpucët? Oh, sikur të mos na mjaftonin dramat në jetën tonë...

Por, për fat të mirë, mes një shumëllojshmërie zgjedhjesh, sot nuk është e vështirë gjetja e një fustani me të cilin gocat e shkurtra ndihen mirë. Çfarë kemi gjetur? Shihni në vijim për disa nga të preferuarit tanë për këtë sezon. Shpresojmë t’ju pëlqejë diçka dhe ta shtoni në listën e blerjeve.

1

10+ fustanet e përkryer nëse bëni pjesë te grupi i gocave

2

10+ fustanet e përkryer nëse bëni pjesë te grupi i gocave

3

10+ fustanet e përkryer nëse bëni pjesë te grupi i gocave

4

10+ fustanet e përkryer nëse bëni pjesë te grupi i gocave

5

10+ fustanet e përkryer nëse bëni pjesë te grupi i gocave

6

10+ fustanet e përkryer nëse bëni pjesë te grupi i gocave

7

10+ fustanet e përkryer nëse bëni pjesë te grupi i gocave

8

10+ fustanet e përkryer nëse bëni pjesë te grupi i gocave

9

10+ fustanet e përkryer nëse bëni pjesë te grupi i gocave

10

10+ fustanet e përkryer nëse bëni pjesë te grupi i gocave

11

10+ fustanet e përkryer nëse bëni pjesë te grupi i gocave

12

10+ fustanet e përkryer nëse bëni pjesë te grupi i gocave

MOS I HUMBISNI