Flokët

Trendi i ngjyrës së flokëve "Winter Gold" po pushton Hollywood dhe duket kaq yll!

Shkruar nga Anabel

12 Nëntor 2022

Trendi i ngjyrës së flokëve "Winter Gold" po pushton
Photo Credits: Getty Images

Pavarësisht nga ngjyra juaj bazë, shtimi i toneve të arta në flokë mund të ngrohë pamjen tuaj të përgjithshme në muajt e ftohtë. Ky ndryshim, është në veçanti i përsosur për flokët me ngjyrë kafe të mesme deri në të errët. Bashkimi i brunes me ngjyrën "gold" duket po aq perfekt sa tingëllon!

Yjet si Hailey Bieber, Lily Collins, Kaia Gerber dhe Olivia Wilde janë provë e gjallë për këtë:

Lily Collins 

Trendi i ngjyrës së flokëve "Winter Gold" po pushton

Olivia Wilde

Trendi i ngjyrës së flokëve "Winter Gold" po pushton

Zendaya

Trendi i ngjyrës së flokëve "Winter Gold" po pushton

Kaia Gerber

Trendi i ngjyrës së flokëve "Winter Gold" po pushton

Issa Rae

Trendi i ngjyrës së flokëve "Winter Gold" po pushton

Hailey Bieber

Trendi i ngjyrës së flokëve "Winter Gold" po pushton

Burimi: Pop Sugar