Kinema & TV

Nëse “The Crown” është një ndër serialet e tu të preferuar, mos e humb këtë listë

Shkruar nga Anabel

11 Nëntor 2022

Nëse “The Crown” është një ndër serialet e
NETFLIX

Pushtet, intriga, ngjarje, tradhti dhe thashetheme…”The Crown”; nëse po përshkruajmë një prej serialeve të tua të preferuar, na lejo të të japim ca sugjerime të ngjashme:

"The Great"

"Bridgerton"

"The Empress"

"Victoria"

"Elizabeth and Margaret: Love and Loyalty"

"Young Royals"

"Diana, Our Mother: Her Life and Legacy"

"Downton Abbey"

"The Spanish Princess"

"The Windsors"

"The Tudors"

"The Americans"

"Catherine the Great"

"The Royal House of Windsor"

"Gentleman Jack"

Artikuj të sugjeruar: