Make-Up

Kemi vënë re këto 6 tendenca të makeup-it që do të mbizotërojnë gjatë dimrit

Shkruar nga Anabel

9 Nëntor 2022

Kemi vënë re këto 6 tendenca të makeup-it që do të

Një sezon i ri po troket dhe është e natyrshme që të duam të dimë se cilat do të jenë trendet kryesore të makeup-it gjatë dimrit. Mos harroni që të blini produkte me formula hidratuese, pasi gjatë muajve të ftohtë lëkura ka tendencën të thahet.

Ngjyra toke me pak shkëlqim.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE UP ARTIST & HAIR CARE (@rita.s_salon)

Buzët në ngjyrë kafe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suela C?angu (@makeupbysuelacangu)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suela C?angu (@makeupbysuelacangu)

Blush. Blush. Blush.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SELLMA KASUMOVIQ (@sellmakasumoviq)

Buzët "e ndezura".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henri Gjata (@henrigjata_mua)

Jeshilja te sytë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arber Bytyqi (@arber_bytyqi_mua)

Grimi i pastër.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE UP ARTIST & HAIR CARE (@rita.s_salon)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arber Bytyqi (@arber_bytyqi_mua)