Celebrity

Kim ka ndërruar mendje për marrëdhënien me Kanye West

Shkruar nga Anabel

6 Nëntor 2022

Kim ka ndërruar mendje për marrëdhënien me Kanye West
Shutterstock

Kim dhe Kanye po flasin prapë dhe ja ku janë së bashku duke biseduar, në ndeshjen e futbollit të djalit të tyre, Saint.

Ye dhe Kim u shfaqën në stadium dhe biseduan, me buzëqeshje vesh më vesh.

Kim ka ndërruar mendje për marrëdhënien me Kanye West
TMZ

Më parë, Kim kishte vendosur ta shmangte totalisht Kanye, pas komenteve të tij anti-semitike, por duket se akulli është thyer dhe tanimë marrëdhënia sikur është rregulluar.

Kim ka ndërruar mendje për marrëdhënien me Kanye West
TMZ

Ndoshta, edhe sepse Ye nuk kishte veshur bluzën e tij “White Lives Matter” si te ndeshja e basketbollit të North, e zhvilluar gjatë muajit të kaluar dhe ku Kim K as nuk guxonte t’i hidhte sytë… Kush e di…

Artikuj të sugjeruar: