Celebrity

Pas bashkëpunimit me Johnny Depp, njerëzit kryqëzojnë Rihanna-n, por pse?

Shkruar nga Anabel

3 Nëntor 2022

Pas bashkëpunimit me Johnny Depp, njerëzit kryqëzojnë
Photo Credits: The Cut

Lajmi se Johnny Depp do të marrë pjesë ne sfilatën e Savage Fenty, ka bërë që jo pak njerëz të revoltohen me Rihanna-n. 

Kjo ka ardhur si pasojë e akuzave që ish-gruaja e Depp, Amber Heard hodhi kundër Depp, si dhe gjithë gjyqit të famshëm që pasoi ngjarjen. 

Në vitin 2009, Rihanna ishte viktima e një sulmi të dhunshëm nga i dashuri i saj i atëhershëm, ylli i R&B, Chris Brown. Ai u deklarua fajtor dhe mori pesë vjet burgim me kusht.

Duke u nisur nga kjo, njerëzit kanë menduar se ndoshta këngëtarja duhej të tregohej më e ndjeshme për situatën dhe të mos pranonte asnjë lloj bashkëpunimi me Depp.

Nga ana tjetër, Depp u shpall i pafajshëm në gjyqin përfundimtar, prandaj për aq kohë sa nuk bazohemi në bindjet tona personale, nuk ka asgjë të gabuar në bashkëpunimin Depp x Rihanna.

Burimi: ET Online