Astro Fun

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua përshkruajmë dot një Akrep

Shkruar nga Anabel

3 Nëntor 2022

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua
COSMOPOLITAN

Akrepët janë seksi, interesantë dhe super inteligjentë, por këto fjalë janë shumë pak për t’i përshkruar, ndaj po përditësohemi dhe po përdorim meme.

Akrepi nuk vjen me manual

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

Ndonjëherë, thjesht shijon momentin

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

Besimi është i shtrenjtë

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

Namaste!

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

Dilemat e Akrepit

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

Duke mbledhur sferat dhe energjitë

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

Sarkazma > "Të dua"

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

Kur është vetëm Akrepi dhe jastëku

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

MJAFT I KEQKUPTOVE! 

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

I duhet një roman i tërë për t'u shprehur

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

Cila është rruga e duhur?

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

I gjithë cikli që e rrethon një Akrep

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

Pse të gjithë janë të ndërlikuar dhe unë perfekt/e?

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

E gjithë bota mbi shpatulla

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

Çfarë thuhet VS Çfarë duhet të thuhet

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

Mendja e një Akrepi, një univers i tërë

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

Një dallgë emocionesh që thjesht të përplas

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

Ose një cunami

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

Kaq stresuese të zgjedhësh! 

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

Mendohu mirë, djalosh

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

"Asgjë, pa merak"

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

"Mbarove? Se do i kapërdish të gjitha"...

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

Fantazia më e madhe: Të marr hak!

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

R.I.P diskutimi

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

Aggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

Kur do lidhen fjalët me veprimet?

Më mirë se përmes këtyre memeve, nuk jua

Artikuj të sugjeruar: