Style Tips

7 ngjyrat që ju duhen, që garderoba juaj e dimrit/vjeshtës të duket *e shtrenjtë*

Shkruar nga Anabel

28 Tetor 2022

7 ngjyrat që ju duhen, që garderoba juaj e dimrit/vjeshtës
PHOTO: @MONIKH

Moti më i ftohtë na bën të fillojmë të shohim shumë më tepër tone bezhë, kafe, etj. Pavarësisht nëse këto ngjyra imitojnë nuancat e gjetheve që ndryshojnë ose thjesht bëjnë kontrast me ngjyrat e ndezura që zakonisht veshim në fillim të vitit, ka diçka në këtë sezon që i bën të gjithë të vishen me tone të ngrohta, komode dhe neutrale.

Ndërsa e zeza është gjithashtu në listë për këtë sezon dhe nuk dështon kurrë të duket e shkëlqyer, ne po zgjedhim t'u japim përparësi ngjyrave më të çelura. Këto (bashkë me të zezën, sigurisht) janë ngjyrat bazë që ju duhen për të ndërtuar një garderobët që duket e shtrenjtë!

1. Kafe

7 ngjyrat që ju duhen, që garderoba juaj e dimrit/vjeshtës
PHOTO: @ERIKA_BOLDRIN

2. Bezhë

7 ngjyrat që ju duhen, që garderoba juaj e dimrit/vjeshtës
PHOTO: @SLIPINTOSTYLE

3. Blue e errët

7 ngjyrat që ju duhen, që garderoba juaj e dimrit/vjeshtës
PHOTO: @BASICSTOUCH

4. Portokalli

7 ngjyrat që ju duhen, që garderoba juaj e dimrit/vjeshtës
4. Orange

5. Burgundy

7 ngjyrat që ju duhen, që garderoba juaj e dimrit/vjeshtës

6. Krem

7 ngjyrat që ju duhen, që garderoba juaj e dimrit/vjeshtës
PHOTO: @_JESSICASKYE

7. Gri

7 ngjyrat që ju duhen, që garderoba juaj e dimrit/vjeshtës
PHOTO: @ENISWARDROBE