Celebrity

Pse të gjithë po flasin për 'The Wizard Liz'?

Shkruar nga Anabel

27 Tetor 2022

Pse të gjithë po flasin për 'The Wizard Liz'?

Nëse keni TikTok, gjasat që të mos keni parë të paktën një video nga ose për TheWizardLiz janë të pakta.

Ajo është 23 vjeç, Bircjap dhe thuajse askush nuk ia di emrin e vërtetë. Megjithatë, kjo s'e ka ndaluar të kthehet në një fenomen në TikTok dhe YouTube.

TheWizardLiz njihet për videot e saj në lidhje vetë-zhvillimin, shëndetin mendor dhe përmbajtjen shpirtërore. Ajo gjithashtu bën vlog me rutinën e saj të fitnesit, udhëtimet dhe jetën e përditshme. 

Gocat duket se po i dëgjojnë me vëmendje këshillat e 23-vjeçares dhe po veprojnë në bazë të tyre.

Poll