Astro Fun

Duke nisur nga ndjeshmëria e deri te sensualiteti: 8 veçoritë e Akrepit

Shkruar nga Anabel

27 Tetor 2022

Duke nisur nga ndjeshmëria e deri te sensualiteti: 8 veçoritë e
Allure

Akrepi është një ndër shenjat më të keqkuptuara të horoskopit, por ah, sikur kjo t’u interesonte njerëzve që i përkasin kësaj shenje.

Na lejoni t’ju sqarojmë një herë e përgjithmonë: Një Akrep = një njeri shumë inteligjent, seksi dhe sensual, që ka këto 8 veçori:

Je një njeri intensiv, por në kuptimin e mirë

Motoja jote është: “Tani ose kurrë!”. Nëse të kap frymëzimi, asgjë nuk mund të të ndalë.

Nuk të shpëton asgjë

E di njeri atë shprehjen “ka sy edhe pas kokës”?. Me shumë mundësi, kur është krijuar, i është referuar një Akrepi.

Nuk ka njeri më vigjilent, i cili *vërtet* sheh dhe dëgjon në çdo drejtim.

S’ke frikë të vendosësh kufij

Nëse nuk të pëlqen toni i dikujt, ti e thua dhe pikë. Je gjithmonë një person i sinqertë që i lë mënjanë lajkat dhe flet atë që mendon. (E gjetëm pse të kanë inat).

Dëgjues/e i/e përkryer

Nëse ke një problem dhe do që të të dëgjojnë me vëmendje, shko te një Akrep. Na beso, thjesht shko.

Je person super besnik

Nuk ka rëndësi çfarë dhe pse e thonë, Akrepi mbetet një ndër shenjat më besnike të horoskopit.

Ndonjëherë bëhesh pakëz introvert/e

Të gjithë duam të rikarikohemi dhe një Akrep nuk ka si të bëjë përjashtim. Gjithsesi, dukesh shumë seksi kur je misterioz. ;)

Je person shumë emocional

Kush tha që Akrepi është i ftohtë? Kush? Pse? Ku u bazua?

Akrepi i ndien të gjitha emocionet dhe shumë madje, tjetër çështje që nuk e jep veten.

Një shenjë shumë sensuale

Angelina Jolie who? Lidhu me një Akrep dhe shikoje se si do të të shkojë jeta me një person që të josh që në momentin që zgjohet e derisa i vjen gjumi.

Artikuj të sugjeruar: