How to wear

Kur të duket sikur s'ke asgjë: Çfarë të veshësh në takimin tënd të parë me të?

Shkruar nga Anabel

27 Tetor 2022

Kur të duket sikur s'ke asgjë: Çfarë të

Një nga pyetjet më sfiduese për çdo vajzë në një pikë të jetës është: "Çfarë do vesh kur të takoj për herë të parë atë?" Zgjedhja e veshjeve për takime të para s'është dhe aq e thjeshtë sepse ti ke 100 mendime në një minutë të vetme. Ndoshta është më mirë të vishem thjeshtë? Po sikur të mos dukem tërheqëse duke u mbuluar kaq shumë? A mos po e teproj me këtë fusta?! 

Të gjitha këto pyetje janë lehtësisht të zgjidhshme. Ka vetëm një rregull që duhet të ndiqni dhe ai është: sigurohuni të jeni rehat me çfarëdo lloj gjëje që zgjidhni dhe përpiquni ta doni çfarë keni veshur! Për pjesën tjetër, frymëzohuni në vijim. Janë të gjitha kombinime të sigurta.

1. Xhinse dhe një bluzë wow

Kur të duket sikur s'ke asgjë: Çfarë të

2. Nëse doni një look serioz, por dhe seksi- një kostum + crop top do ishte zgjedhja perfekte

Kur të duket sikur s'ke asgjë: Çfarë të

3. Fustan treçereksh dhe çizme të gjata

Kur të duket sikur s'ke asgjë: Çfarë të

4. Panatallona klasike dhe kanotjere/këmishë mëndafshi

Kur të duket sikur s'ke asgjë: Çfarë të

5. Mini-fund, çizme dhe xhaketë lëkurë

Kur të duket sikur s'ke asgjë: Çfarë të

6. Nëse takimi juaj i parë do të jetë paradite dhe shumë "casual" atëherë zgjidhni xhinse të gjëra dhe një bluzë me vija. Jeni shumë "cool" për të mos i mbetur në mendje personit përballë.

Kur të duket sikur s'ke asgjë: Çfarë të

Burimi: Who What Wear