Astro Fun

Nëse shoqja juaj e ngushtë është Akrep, quaje veten me fat

Shkruar nga Anabel

25 Tetor 2022

Nëse shoqja juaj e ngushtë është Akrep, quaje veten me fat

Sezoni i Akrepit është këtu (23 tetor-21 nëntor) dhe siç e do "tradita" kjo periudhë i dedikohet më shumë njerëzve të kësaj shenje kaq shumë të komentuar. Mund të keni dëgjuar shumëëë gjëra për Akrepët që jo pak herë paragjykohen (pa të drejtë), por tani do të na dëgjoni ne! Në vijim do të gjeni për shembull pse duhet ta konsideroni veten me fat nëse keni një shoqe të ngushtë Akrepi.

1.

Do të krijoni varësi ndaj energjisë që ajo përcjell.

Me të asgjë nuk është në të vërtetë banale. Çdo gjë merr një forcë dhe një pamje tjetër. Fjala ‘mërzi’ nuk ekziston në fjalorin e saj.

2.

Nëse keni dyshime për dikë, pyesni shoqen tuaj të shenjës së Akrepit. Ka një nuhatje të shkëlqyer dhe nuk i shpëton asgjë.

3.

Është aq e vendosur sa do t’ju bëjë edhe juve të tillë. Nëse e doni vërtet diçka, por ju duket e pamundur, mësoni prej saj. Shoqja juaj e shenjës së Akrepit ka treguar se kur e do diçka, do ta arrijë atë.

4.

Është shumë përzgjedhëse dhe i pëlqen të rrethohet vetëm nga njerëzit që i beson dhe që i do.
Prandaj do ta keni shoqe përgjithmonë, sepse ajo ju ka zgjedhur të jeni pjesë e grupit të saj të ngushtë.

5.

Do të të mësojë të përballesh me sfidat dhe të ringrihesh kur je rrëzuar. Askush dhe asgjë nuk e dekurajon. Do të të ndihmojë gjithnjë të gjesh një motiv të ri për t’i nisur gjërat nga e para.

Burimi: Cosmopolitan