Kinema & TV

Nëse të pëlqeu seriali mbi Jeffrey Dahmer, mos i humb këto sugjerime

Shkruar nga Anabel

25 Tetor 2022

Nëse të pëlqeu seriali mbi Jeffrey Dahmer, mos i humb këto

“MONSTER: The Jeffrey Dahmer Story” bëri namin në Netflix dhe nëse të pëlqeu aq shumë sa do të shohësh të tjerë seriale dhe filma, hidhu një sy këtyre sugjerimeve:

“Night Stalker: The Hunt For A Serial Killer”


“Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes”

“Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes”

“Memories of a murderer: The Nilsen Tapes”


“Catching Killers”


“Mindhunter”

“The Confession Killer”

Artikuj të sugjeruar: