How to wear

6 lloje çizmesh që vajzat e famshme thonë se na duhen patjetër

Shkruar nga Anabel

24 Tetor 2022

6 lloje çizmesh që vajzat e famshme thonë se na duhen

Mos u gënjeni nga dielli, koha për çizme ka ardhur dhe s'ka moment më të përshtatshëm se ky për të bërë kombinime super me to. VIP-at e kanë nisur sezonin e çizmeve dhe janë përqëndruar vetëm tek disa modele specifike. Nëse ka diçka për të cilat ja vlen të investosh janë pikërisht çizmet. Kanë fuqinë të ndërrojnë komplet pamjen! 

1. Bella Hadid vesh çizme cowboy gjatë ditëve të javës, pse ju jo?!

6 lloje çizmesh që vajzat e famshme thonë se na duhen

2. Ugg, por këtë vit me platformë. A ka diçka më të rehatshme se këto?

6 lloje çizmesh që vajzat e famshme thonë se na duhen

3. Zoë Kravitz është shpirt i lirë dhe gjysmë çizmet e saj gjithashtu! 

6 lloje çizmesh që vajzat e famshme thonë se na duhen

6 lloje çizmesh që vajzat e famshme thonë se na duhen

4. Hailey Bieber është fanse e çizmeve retro me majë.  Elegante, chic dhe fare të zakonshme.

6 lloje çizmesh që vajzat e famshme thonë se na duhen

6 lloje çizmesh që vajzat e famshme thonë se na duhen

5. Çizmet-çorape për versionin shumë seksi të Dua Lipës. 

6 lloje çizmesh që vajzat e famshme thonë se na duhen

6. Çizmet e zeza klasike mbi gju. Duhen patjetër dhe Kendall e di mirë.

6 lloje çizmesh që vajzat e famshme thonë se na duhen

Burimi: Who What Wear