Celebrity

Kris Jenner do që pas vdekjes, vajzat të kenë varëse me hirin e saj

Shkruar nga Anabel

20 Tetor 2022

Kris Jenner do që pas vdekjes, vajzat të kenë varëse me
THEO WARGO/ GETTY

Kris Jenner do ta përndjekë familjen e saj edhe përtej varrit dhe rishtazi, ndau me to një ide fenomenale: që pas vdekjes së Kris, ato të mbajnë një varëse me hirin e saj.

Mendojmë se ideja i lindi së fundmi, pasi kreu një ndërhyrje kirurgjikale për zëvendësimin e kockave të legenit dhe Kim i kishte kërkuar të ruante pjesët e kockës së hequr. Këtë e zbuloi në një telefonatë me Kylie, ku i tha se Kim i kërkoi mjekut të ruante kockat e Kris që të bënte bizhuteri me to.

Por, pati një kundërshtim nga Kylie dhe Khloe, të cilat nuk u dukën shumë entuziaste, edhe pse e ëma mendoi se ishte një ide e hatashme.

Për klanin Kard-Jenner, këto biseda nuk janë aspak të rralla. Për shembull, Khloe ka kërkesa shumë specifike, pasi nëse bie në koma, do të ketë thonjtë të kuruar çdo javë.

Artikuj të sugjeruar:

 

MOS I HUMBISNI