Horoskopi

Duke nisur që nga Roza Lati e me radhë: Ç’kanë njerëzit me Akrepin?

Shkruar nga Anabel

17 Tetor 2022

Duke nisur që nga Roza Lati e me radhë: Ç’kanë
E Diell/ Top Channel

Dje, e ftuar në “Trotuar”, Roza Lati tha se i ka punët keq me një shenjë, specifikisht, me Akrepin. Madje, ajo ishte aq e bindur në mendimin e saj, sa nuk u kursye fare dhe u përfshi në një debat me astrologen Meri Shehu.

Gjithsesi, ne mendojmë që një përvojë personale nuk e përcakton një shenjë horoskopi, aq më pak kur bëhet fjalë për Akrepin, që thjesht është një shenjë e përsosur, e cila di shumë mirë si të vendosë limitet.

Nuk e dimë ç’kanë njerëzit me Akrepin, por le të vëmë “pikat mbi i”.

Akrepin e kanë inat sepse është një shenjë paragjykuese? Okay, na thoni një moment kur Akrepi ka gabuar në përshtypjen e parë. Po pra, nuk ka!

Përqendrohet vetëm te vetja? Hmmm, a nuk duhet ta bëjmë të gjithë këtë? Akrepi është thjesht mjaftueshëm inteligjent që ta dijë se primare kemi veten dhe pastaj vijnë të gjithë të tjerët.

Thonë edhe se Akrepi është një shenjë që do t’i ketë të gjitha nën kontroll, por kur është hera e fundit që ka marrë në dorë një projekt dhe nuk e ka përfunduar në mënyrë perfekte? Nuk ke një përgjigje, e dimë.

Ndërsa, kulmi arrin kur mendojnë se Akrepi nuk tregon emocione.

Akrepi përzgjedh njerëzit e duhur afër vetes dhe ndoshta kjo e bën një ndër ato shenja që do më të mirën për vete dhe për mendimin tonë, këtë shembull duhet të ndjekin të gjitha shenjat me radhë.

Moto e Akrepit? “Fal, por mos harro”. Kështu, ruan veten nga zhgënjimet.

Pra, Roza, nuk ka asgjë të keqe të jesh një Akrep. Keq është të urresh një Akrep.


Artikuj të sugjeruar: