Celebrity

Reagimet e njerëzve pas fotos së Selena-s dhe Hailey-t

Shkruar nga Anabel

17 Tetor 2022

Reagimet e njerëzve pas fotos së Selena-s dhe Hailey-t

Selena Gomez dhe Hailey Bieber “thyen” internetin me foton e tyre në Academy Museum Gala! Gjithë ç’pasoi më tej ishin reagimet e njerëzve në Twitter. Kemi përmbledhur disa nga më viralet.

Reagimet e njerëzve:

Unë kur pashë foton e Hailey-t dhe Selena-s bashkë:

Hailey Bieber dhe Selena Gomez duke dëshmuar se ato nuk zihen kurrë për një burrë. FUQIA E GRAVE!

Foto për librat e historisë:

"A mund t'i lini më në fund Selena-n dhe Hailey-n në paqe?" tha dikush.