Red Carpet

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Shkruar nga Anabel

17 Tetor 2022

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Muzeu i Akademisë së Filmit në Los Angeles, i ndërtuar nga Akademia e Arteve dhe Shkencave të Filmit, i cili i kushtohet historisë, shkencës dhe ndikimit kulturor të industrisë së filmit, u hap për publikun vitin e kaluar. Këtë fundjavë, u mbajt eventi i dytë me njerëz të famshëm të Hollywood-it.

Hailey Bieber

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Selena Gomez

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Jodie Turner-Smith

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Olivia Wilde

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Amal Clooney dhe George Clooney

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Julia Roberts

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Lily Collins

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Kaia Gerber

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Emma Stone

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Alexa Demie

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Jessica Chastain

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Joe Jonas dhe Sophie Turner

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Kerry Washington

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Christina Ricci

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Eiza González

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Brooklyn Beckham dhe Nicola Peltz Beckham

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Regina Hall

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Rebel Wilson

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Hoyeon

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Laura Dern

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Tilda Swinton

Academy Museum Gala: Ç’veshën yjet

Fotot: Getty Images