How to wear

Disa ide nëse ti dhe shoqja jote doni të jeni ✰ YJET ✰ e Halloween-it

Shkruar nga Anabel

14 Tetor 2022

Disa ide nëse ti dhe shoqja jote doni të jeni ? YJET ? e

Ti dhe shoqja jote keni nevojë për një kostum epik për Halloween? SAY NO MORE. Ja cilat veshje të rikrijoni:

Mario dhe Luigi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne)

Harley Quinn dhe Joker

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Karlsson (@efergie13)

Léon dhe Mathilda

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maddie (@maddieziegler)

Maddy dhe Cassie

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by euphoria (@euphoria)

Napoleon dhe Pedro

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila mendes (@camimendes)

Kim Kardashian dhe Paris Hilton

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tana mongeau (@tanamongeau)

Tinkerbell dhe Wendy

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lilia buckingham (@lilia)

Shrek dhe Lord Farquaad

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooklyn and Bailey (@brooklynandbailey)

Skelete

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Vanessa Hudgens? (@vanessahudgens)