Fashion News

Jo, nuk janë patatina, por çanta nga Balenciaga dhe njerëzit kanë mendime të ndryshme

Shkruar nga Anabel

14 Tetor 2022

Jo, nuk janë patatina, por çanta nga Balenciaga dhe njerëzit
Balenciaga

Okay, njerëzit janë të bindur që Balenciaga nuk është një markë, por një eksperiment social dhe çdo herë e më shumë, Balenciaga ua përforcon këtë mendim.

Këto që po shihni, nuk janë patatina Lays, por çanta nga marka e famshme dhe do të shiten me çmimin e pabesueshëm, 1,800$.

Jo, nuk janë patatina, por çanta nga Balenciaga dhe njerëzit

“Kush e blen ketë?”, pyeti dikush në TikTok dhe me të drejtë.

Jo, nuk janë patatina, por çanta nga Balenciaga dhe njerëzit

“U kanë mbaruar idetë”, tha një tjetër person.

Jo, nuk janë patatina, por çanta nga Balenciaga dhe njerëzit

Dikush tjetër nuk u besoi syve: “Nuk ka shanse të jetë e vërtetë”.

Por, ka dhe të tjerë që e duan ta kenë një, sepse, ç’i pengon?

Jo, nuk janë patatina, por çanta nga Balenciaga dhe njerëzit

Jo, nuk janë patatina, por çanta nga Balenciaga dhe njerëzit

Edhe nga ata që i kombinojnë:

Artikuj të sugjeruar: