QUIZ

Test: Sa person i (pa)duruar je?

Shkruar nga Anabel

12 Tetor 2022

Test: Sa person i (pa)duruar je?

Pritja dhe durimi janë virtyte dhe si të tilla, nuk i gëzojnë të gjithë. Në këtë test do të zbulosh pikërisht sa person i (pa)duruar je dhe sa pak a po shumë vuajnë njerëzit me ty.

PQuiz