Celebrity

Princ Harry thotë se nuk e ka idenë pse njerëzit e quajnë "Harry" në vend të emrit të vërtetë

Shkruar nga Anabel

12 Tetor 2022

Princ Harry thotë se nuk e ka idenë pse njerëzit e quajnë

Në rast se nuk e dinit, emri i vërtetë i Princit Harry nuk është, në fakt, Harry. Është Henry. Ose më konkretisht, Henry Charles Albert David, një varg i pafund emrash, ku për çdui asnjëri prej tyre nuk është Harry. Pra, pse njerëzit e quajnë Harry? Ai nuk e ka idenë.

Princi bëri shaka për emrin e tij gjatë një bisede me fituesit e çmimeve WellChild, një organizatë bamirëse që ofron kujdes për fëmijët dhe të rinjtë e sëmurë rëndë në Mbretërinë e Bashkuar.

Teksa fliste me një fëmijë të quajtur Henry, ai tha (via Entertainment Tonight): "Emri im është gjithashtu Henri. Por, të gjithë më quajnë Harry. Nuk e kam idenë pse.”

Pavarësisht se si janë mësuar njerëzit, familja mbretërore në të vërtetë e quan atë "Henry" në situata formale. Për shembull, kur u njoftua fejesa e tij me Meghan Markle. Sipas Metro, në të kaluarën, monarkët me emrin Henry zakonisht quheshin Harry nga miqtë.