Sex

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që keni *diferencë* të madhe gjatësie!

Shkruar nga Anabel

10 Tetor 2022

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që
Photo Credits: Cosmopolitan

Disa nga çiftet më ikonë të të gjitha kohërave kanë diferencë të madhe në gjatësi. Mendoni: Nicole dhe Keith, Tom dhe Zendaya, Joe dhe Sophie, Kristen dhe Dax… lista vazhdon.

Pavarësisht se kush është më i gjatë, dallimet në gjatësi janë normale dhe zakonisht nuk paraqesin asnjë problem në marrëdhënie, përveç rasteve kur kjo fillon të ndikojë në jetën tuaj seksuale. Nëse diferenca juaj e gjatësisë po e bën seksin më të vështirë apo të sikletshëm, këto pozicione seksi mund t'ju ndihmojnë.

P.s: Mos harroni të bëheni kreativë dhe të kuptoni se gjatësia duhet të jetë problemi i fundit në jetën tuaj!

#1 - The Side Swoon

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që

#2 - The Plank

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që

#3 - The Get On Up

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që

#4 - The Notebook

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që

#5 - The Wheelbarrow

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që

#6 - The (Kitchen) Counter-Intuitive

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që

#7 - The Shoot the Moon

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që

#8 - The Long-Distance 69

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që

#9 - The Face-Off

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që

Burimi: Cosmopolitan