Udhetim

Ky është i vetmi vend europian që ka ende masa për Covid

Shkruar nga Anabel

10 Tetor 2022

Ky është i vetmi vend europian që ka ende masa për Covid

Spanja hoqi të gjitha rregullat e hyrjes për këdo që udhëton nga BE-ja ose vendet e zonës Shengen, por masat vlejnë për qytetarët nga vendet jashtë Bashkimit Europian.

Turistët e tjerë duhet të tregojnë prova të vaksinimit të plotë, shërim nga Covid-19, rezultat negativ të testit të antigjenit (i kryer në 24 orët para nisjes) ose një test negativ PCR (maksimumi 72 orë para nisjes).

Spanja tani po pranon të gjitha certifikatat e vaksinimit për sa kohë që ato plotësojnë të njëjtat kushte si Certifikata Dixhitale e BE-së për Covid.

Me plazhet me diell, trashëgiminë e pasur arkitekturore dhe ushqimin e shijshëm, ka shumë arsye pse Spanja ishte vendi i dytë më i vizituar në botë para pandemisë.