Sex

Këto janë pozicionet e seksit, më të preferuar dhe më pak të pëlqyer te burrat dhe gratë!

Shkruar nga Anabel

7 Tetor 2022

Këto janë pozicionet e seksit, më të preferuar dhe më

Ndërsa çdo njeri ka preferencat, pëlqimet dhe mospëlqimet e tij kur bëhet fjalë për seksin, një sondazh ka gjetur një pozicion të përbashkët që e pëlqejnë të dyja gjinitë.

Përpara se të filloni të bëni supozime, le t'ju themi se pozicioni nuk është as misionari dhe as "69".

Sipas një sondazhi me 2000 burra dhe gra, pozicioni më i popullarizuar i seksit mes tyre ishte "doggy-style". Ndiqej me rezultate të përafërta nga pozicioni misionar dhe "cowgirl". Pozicione të tjera në listë përfshinin 69-ën, seksin oral dhe "reverse cowgirl".

Edhe çunat dhe gocat - votuan "spooning" si më pak të preferuarin.