Thonjtë

Këtë vjeshtë, thyeji rregullat dhe guxo me këto ngjyra thonjsh

Shkruar nga Anabel

7 Tetor 2022

Këtë vjeshtë, thyeji rregullat dhe guxo me këto ngjyra
JESS PETTWAY

Kush tha që në vjeshtë duhet të përdorësh ngjyra të errëta dhe tipike vjeshtake për thonjtë? Ti mund të sjellësh stilin dhe qasjen tënde vibrante me kombinime fantastike ngjyrash, që duken in në çdo stinë.

Gjeometrike

Këtë vjeshtë, thyeji rregullat dhe guxo me këto ngjyra
JESS PETTWAY

Lule, shumë lule

Këtë vjeshtë, thyeji rregullat dhe guxo me këto ngjyra
JESS PETTWAY

Gjysmë-hënëzat

Këtë vjeshtë, thyeji rregullat dhe guxo me këto ngjyra
JESS PETTWAY

Printet e lopës janë yll

Këtë vjeshtë, thyeji rregullat dhe guxo me këto ngjyra
JESS PETTWAY

Perla > çdo gur tjetër

Këtë vjeshtë, thyeji rregullat dhe guxo me këto ngjyra
JESS PETTWAY

French me zemër

Këtë vjeshtë, thyeji rregullat dhe guxo me këto ngjyra
JESS PETTWAY

Artikuj të sugjeruar:

 

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI