Out and About

Suprizë! H&M vjen në Tiranë?!

Shkruar nga Anabel

6 Tetor 2022

Suprizë! H&M vjen në Tiranë?!

Një gjë është e sigurt: Të gjithë shqiptarët e njohin brandin H&M dhe vëmë bast se ti që po e lexon këtë, ke të paktën një këmishë, një T-shirt apo diçka tjetër H&M në garderobën tënde.

Epo, gjejeni çfarë? Edhe pse nuk është ende një njoftim zyrtar, duket se H&M do të mbërrijë në Tiranë.

Po, ku ekzaktësisht? Anabel u përpoq të kontaktonte me qendrat tregtare në Tiranë, por asnjëa prej tyre nuk e konfirmoi lajmin.

Sidoqoftë, sipas Dosja.al, gjasat janë që H&M të vendoset në TEG, duke qenë kjo e fundit së fundmi ka bërë edhe ka bërë një shtese të sipërfaqeve të veta dhe është zgjeruar edhe më tej.

Mes zërave, një njoftim pune nga H&M në shqip, duket se vërteton gjithë çfarë u tha më lart.

Suprizë! H&M vjen në Tiranë?!
Photo Credits: LinkedIn