Pushteti

Mbreti Charles punësoi dikë që ta zgjojë çdo mëngjes, sepse kujt i duhet një alarm?

Shkruar nga Anabel

6 Tetor 2022

Mbreti Charles punësoi dikë që ta zgjojë çdo
Getty Images

Nëse ndiheni ndonjëherë *ekstra* në jetë, thjesht kujtoni se mbreti Charles III ka punësuar dikë që e zgjon çdo mëngjes, pra, funksionon si alarm. Orari i zgjimit? Ora 9 e mëngjesit.

Praktikisht, mbreti që urren me zemër stilolapsat, nuk beson te fuqia e një telefoni inteligjent apo ore me alarm, por qëndron klasik dhe punëson dikë që ta zgjojë çdo mëngjes.

Mbreti Charles punësoi dikë që ta zgjojë çdo
Getty Images

Në fakt, kjo është një traditë e mirënjohur, pasi edhe mbretëresha e ndjerë Elizabeth II kishte një punonjës që e zgjonte në mengjes.

Botës i shtohet një tjetër profesion dhe tingëllon kaq i çuditshëm.

Artikuj të sugjeruar: