Anabel Picks

Kjo video virale në TikTok dëshmon se të gjitha vajzat në Francë kanë veshur këtë pulovër

Shkruar nga Anabel

6 Tetor 2022

Kjo video virale në TikTok dëshmon se të gjitha vajzat në

Sal Croker, një përdoruese e TikTok, postoi një video të pulovrës së saj të preferuar dhe grumbulloi miliona shikime.

Sal jeton në Rennes, Francë, dhe siç duket rrethohet nga vajza që veshin të njëjtën bluzë si ajo: një pulovër e bardhë ose krem me vija të zeza.

“Është thjesht një pulovër e bardhë me vija. S’ka asgjë unike,” shkruan dikush. Ok, nuk ka asgjë unike. Por, duhet të ketë patjetër?!

Shihni sa bukur duket!

Kjo video virale në TikTok dëshmon se të gjitha vajzat në

Shihni sërish!

Kjo video virale në TikTok dëshmon se të gjitha vajzat në

Vazhdojmë...

Kjo video virale në TikTok dëshmon se të gjitha vajzat në

Ndiqni videon e Sal për t’u bindur që realisht shihet kudo sepse pse jo?

@sal_croker

that’s the last time i’ll be wearing that x

? Super Freaky Girl - Nicki Minaj