Celebrity

Pseudonimi i mbretit Charles për Meghan Markle është i pazakontë, por i veçantë!

Shkruar nga Anabel

5 Tetor 2022

Pseudonimi i mbretit Charles për Meghan Markle është i
Photo Credits: Getty

Mbreti Charles III ka një pseudonim për nusen e tij, Meghan Markle, dhe është… i çuditshëm, për të thënë të paktën.

Ekspertja dhe gazetarja e Royals, Katie Nicholls shkroi një libër të quajtur "The New Royals: Queen Elizabeth's Legacy and the Future of the Crown", i cili u publikua të martën, më 4 tetor. Ai ndan të gjitha detajet mbi pasardhësin e mbretëreshës së ndjerë, Mbretin Charles III. Sipas Nicholls, mbreti - i cili me sa duket ishte xheloz që stili i Kate Middleton ishte një magnet më i mirë mediatik sesa veprat e tij të mira - i dha Meghan Markle, pseudonimin "Tungsten".

Thuhet se Charles i vendosi këtë nofkë për shkak të ashpërsisë dhe elasticitetit të saj, si dhe karizmës dhe çiltërsisë që e shoqëronte në media - shkroi Nicholls në libër, sipas një raporti nga Entertainment Tonight.

Tungsteni, sipas fjalorit anglex të Oxford, është “elementi kimik i numrit atomik 74, një metal i fortë gri-çelik. Ka një pikë shkrirjeje shumë të lartë dhe përdoret për të bërë fije elektrike të lehta.

Mendohet se ky pseudonim është vendosur për ta përshkruar Meghan si "magnetike" (siç është vetë tungsten), por Charles nuk e ka përmendur asnjëherë publikisht dhe Meghan nuk e ka vlerësuar ende si pseudonim.

Burimi: Glamour