QUIZ

Test: Sa miqësor/e u dukesh njerëzve kur të takojnë për herë të parë?

Shkruar nga Anabel

5 Tetor 2022

Test: Sa miqësor/e u dukesh njerëzve kur të takojnë për

Nuk ka rëndësi a e vret trurin për mendimet e të tjerëve apo jo, sërish je pak kurioz/e se ç'u shkon nëpër mendje njerëzve që të takojnë për herë të parë.

Hajde se anonim je, plotësoje dhe merre vesh njëherë e mirë!

PQuiz