Horoskopi Mujor

Susan Miller's Horoscope for October 2022: Libra and Scorpio

Shkruar nga Anabel

4 Tetor 2022

Susan Miller's Horoscope for October 2022: Libra and Scorpio

Susan Miller's Horoscope for October 2022: Libra and Scorpio

Dear Libras, you will absolutely love it this month!

Most of the time you will find the right support in every step you decide to take, even pleasant news and surprises await you now that Mercury has returned to a favorable position.

Your life is moving at a very fast pace, so you are feeling productive, happy and positive. The frustrations and annoyances of the past are now giving way to only joy.

During this month, it is the perfect time to create a new goal in your love relationship as well as other career goals. You may be planning a new business, so you will have several business meetings. Also, movements can be predicted in the home sphere, as you will be looking to invest in a real estate.

On October 9, a full Moon brings you well-deserved glory in areas such as: home, love and career. This crucial period will make you share good news with the person of your heart. Since it is fixed in the weekend period, you can use it to have fun.

For Libras who are not yet in a relationship, the Full Moon represents a fruitful union with a partner or professional who wants to work with you and help you move forward.

Ndërkohë, Afërdita po udhëton me Diellin, ndaj do të keni bekimin e këtij binomi. Pra, 9 tetori ju gjen me disa planete që kanë një mision të përbashkët: t’ju sjellin më të mirën.

Është shumë e rëndësishme që t’i përdorni dy javët e para të tetorit në favorin tua. Marsi, planet ii guximit dhe vendosmërisë, ju mëson si të fitoni dhe kjo ju motivon që të përfitoni nga kjo periudhë. Më pas, Marsi shkon në prapavijë dhe ju do të zbuloni më shumë rreth karrierës, propozimeve dhe ideve të reja, si dhe do të hasni tek-tuk ndonjë problem me financat. Thjesht kini parasysh që nëse keni plane të mëdha, duhet t’i ndërmerrni përpara 15 tetorit.

Sigurisht, nuk ka si të mungojnë eklipset. Mund të jenë të bezdisshme, por janë të domosdoshme. Ai i 25 tetorit do të bjerë në Akrep dhe kjo do të sjellë ndryshim të papritur për financat tuaja. Këtë muaj, do të hapen dyer të reja, ndaj nëse po kërkoni një punë apo klient të ri, mund të rezultojë me sukses.

Pra, ky muaj sjell arritje të jashtëzakonshme, mjafton që të nisni punën dhe vullnetin që në javën e parë.

Susan Miller's Horoscope for October 2022: Libra and Scorpio

Ky muaj mund të rezultojë shumë i rëndësishëm për ju, pasi është vendimtar për periudhën e nëntorit dhe dhjetorit, veçanërisht në aspektin romantik. Gjendeni në një periudhë spektakolare që përfshin jetën tuaj personale, duke nisur që nga flitrit dhe romanca, te udhëtimet dhe kreativiteti.

Datat më të rëndësishme do të jenë ato nga 7-15 tetori, përfshirë këtu edhe Hënën e plotë më 9 tetor, e cila mund të sjellë përfundimin e një projekti shumë të rëndësishëm dhe voluminoz. Si rezultat i punës suaj të përsosur, do të merrni shumë komplimente dhe mirënjohje.

Nëse jeni në një pozicion eprori dhe prej kohësh keni kërkuar që të punësoni dikë të ri në skuadrën tuaj, mund ta gjeni brenda periudhës 9-14 tetor dhe kandidati do të jetë një vlerë e shtuar në vendin tuaj të punës.

Duket se jeta juaj e punës në ditë do të lëvizë me shpejtësi në gjysmën e parë të tetorit dhe do të sjellë lajme pozitive. Ka të ngjarë të merrni një kënaqësi speciale me detyrat tuaja, pasi kolegët do t’ju mbështesin pa kushte dhe në mënyrë efektive. Cilësia e punës dhe performancës suaj do të jetë e lartë dhe do të përkushtoheni seriozisht në përfundimin me sukses të projekteve. Për këtë, ju ndihmon edhe Plutoni, i cili në bashkëpunim me Jupiterin dhe Ujorin ju dhuron një surprizë emocionuese në lidhje me karrierën tuaj.

Në 2 javët e para të tetorit, sugjerojmë që të bëni një pjesë të madhe të punës që ju pret, pasi më pas do të ndieni veprimet e Marsit, i cili shkon në prapavijë, duke ju ngadalësuar proceset e punës. Në këtë periudhë, klientët mund të hezitojnë që të ndërmarrin angazhime në propozimet tuaja, duke ndikuar në të gjitha qëllimet tuaja.

Më 25 tetor, qielli do të dëshmojë një eklips të ri, i cili ju detyron të bëheni të fortë, me apo pa dëshirën tuaj. Më pas, në nëntor do të ndodhë një tjetër eklips dhe ju do të përqendroheni vetëm te paratë dhe marrëdhëniet me njerëzit më të shtrenjtë të jetës suaj.

During this period you will also think about your feelings and about the people who really bring you happiness. You have grown and matured, but you need to look closely at what is in front of you. This is exactly what the eclipse helps you do, as it makes you create a clearer image of yourself.

As the Scorpio that you are, you like things to stay "as they are", because for you, changes are tiring, but remember that changes are an integral part of life and very soon, they will include you too, especially because the eclipse solar is happening right in your sign. A new window is opening and a road full of adventure awaits you, so get ready to navigate a new chapter in your life.

This month, it's time to think about meeting your needs and making yourself a priority!

MOS I HUMBISNI