Sex

Çfarë është ‘seksi i dragoit’?

Shkruar nga Anabel

3 Tetor 2022

Çfarë është ‘seksi i dragoit’?

Termi: Seksi i dragoit.

Si lindi? Nga spin-off i “Game of Thrones”, “House of the Dragon”. Sipas Bedbible, tendencat e Google Search për shprehjen "seks dragoi" u rritën me pothuajse 50% në fund të gushtit - kur të dy shfaqjet u shfaqën premierë në HBO dhe Amazon Prime.

Që atëherë, kërkimet për "seks dragoi" kanë vazhduar të rriten çdo të hënë. Ju kujtojmë se episodet e reja të HotD transmetohen të dielën mbrëma.

Çfarë nënkupton? Hmm…lodra seksi me detaje të dragoit. Kuriozitet. Fantazi seksuale për seksin e dragonjve. Lojëra seksuale të frymëzuara nga personazhet e trilluar. Seks i ashpër. Interesa të çuditshme.

A është normale? Sipas ekspertëve, është normale të tërhiqesh nga ideja e seksit që përjetohet jashtë trupit, me diçka mistike, fantastike – jashtë sferës së mundësive njerëzore.