Java e Modës

Kanye West hap shfaqjen e Balenciaga-s: Kuptimi i ecjes në baltë

Shkruar nga Anabel

3 Tetor 2022

Kanye West hap shfaqjen e Balenciaga-s: Kuptimi i ecjes në baltë

Themeluesi i Yeezy hapi shfaqjen e Balenciaga-s Pranverë/Verë 2023 gjatë javës së modës në Paris me një pamje tërësisht të zezë, gati për luftim.

Pista në Parc des Expositions përbëhej nga një hapësirë me baltë dhe ujë.

Katër fëmijët e West – North, 9, Saint, 6, Chicago, 4, dhe Psalm, 3 vjeç – thuhet se ishin të pranishëm për ta brohoritur atë, së bashku me Kylie Jenner.

Kanye West hap shfaqjen e Balenciaga-s: Kuptimi i ecjes në baltë

Dizajneri i Balenciaga-s, Demna Gvasalia, prezantoi koleksionin me idenë që identiteti personal të jetë një "fushë beteje".

“Njerëzit duhet të ketë guxim dhe këmbëngulje për të pasur me të vërtetë identitetin e tyre dhe kush janë ata në të vërtetë”, thuhet në një pjesë të deklaratës së tij. “Dhe sa më shumë të përpiqeni të jeni vetvetja, aq më shumë ju godasin me grusht në fytyrë… Sfida është të ngriheni dhe të vazhdoni të ecni drejt vetes pasi jeni rrahur dhe rrëzuar.”

“Ne kemi më shumë beteja përpara nesh,” tha Kanye në një deklaratë. "Por ne do të fitojmë. Zoti është në anën tonë."